ZAMONAVIY TAʼLIM TIZIMIDA RAQAMLI TEXNOLOGIYALARNI JORIYETISH JARAYONIDA TAʼLIM SIFATI MUAMMOLARI (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Ushbu maqola zamonaviy taʼlim tizimida raqamli texnologiyalarni joriy etishjarayonida yuzaga keladigan taʼlim sifati muammolarini tahlil qiladi. Raqamli texnologiyalartaʼlimni yanada interaktiv va samarali qilishda katta ahamiyatga ega. Biroq, ularni taʼlim tizimigajoriy etishda ba'zi to‘siqlar mavjud, jumladan o‘qituvchilarni raqamli kompetensiya bilanta'minlash, texnologik infratuzilmaning yetarli emasligi va samarali integratsiya muammolari.Maqolada bu muammolarni hal etish yo‘llari ko‘rib chiqiladi.
Keywords: Raqamli texnologiyalar; taʼlim sifati; o‘qituvchilar