TALABALARDA STRESSNI BOSHQARISH VA PSIXOLOGIKBARQARORLIKNI RIVOJLANTIRISH (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Ushbu maqolada zamonaviy ta’lim jarayonida talabalarda yuzaga keladiganstress holatlari, ularning kelib chiqish sabablari va talabalar psixikasiga salbiy ta’siri tahlili qilinadi.Shuningdek, maqolada talabalarning psixologik barqarorligini oshirish, hissiy zo’riqishlarniboshqarish hamda o’quv samaradorligini pasaytirmaslikka qaratilgan samarali usullar va tavsiyalarbayon etilgan
Keywords: stress; talaba; psixologik barqarorlik