RAQAMLI MUHITDA FARZAND TARBIYASI: PSIXOLOGIK VA AXLOQIYYONDASHUVLAR (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Mazkur maqolada raqamli jamiyat inson hayotining barcha jabhasida, axloq vaqadriyatlar tizimida tub oʻzgarishlarga sabab boʻlayotgani asoslangan.. Texnologiyalarning jadalrivojlanishi va internetning keng tarqalishi tufayli insonlar oʻrtasida muloqot, ijtimoiy aloqalar vaaxloqiy meʼyorlar qayta shakllanib borayotgani izohlangan. Raqamli muhitda farzand tarbiyasi:psixologik va axloqiy yondashuvlar haqida so`z yuritilgan.
Keywords: jamiyat; raqamli jamiyat; internet