STRESSLI VAZIYATLARDA OILAVIY QO'LLAB-QUVVATLASHNINGPSIXOLOGIK AHAMIYATI (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Mazkur maqolada stressli vaziyatlarda oilaviy qo‘llabquvvatlashning shaxspsixologik barqarorligiga ta’siri tahlil qilinadi. Oiladagi emotsional yaqinlik, ishonch va o‘zaroyordamning stressni yengib o‘tish jarayonidagi roli ilmiy jihatdan asoslab beriladi. Shuningdek,stressni kamaytirishda ijobiy oilaviy muhit va sog‘lom muloqotning ahamiyati yoritiladi.
Keywords: stress; oilaviy qo‘llab-quvvatlash; psixologik barqarorlik