ZAMONAVIY TA’LIM TIZIMIDA RAQAMLI TEXNOLOGIYALARNI JORIYETISH JARAYONIDA TA’LIM SIFATI MUAMMOLARI (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Mazkur maqolada zamonaviy ta’lim tizimida raqamli texnologiyalarni joriyetish jarayonida ta’lim sifati bilan bog‘liq dolzarb muammolar tahlil qilinadi. Raqamlashtirishningta’lim jarayoniga ta’siri, pedagogik va psixologik jihatlari, infratuzilmaviy kamchiliklar hamdaularni bartaraf etish yo‘llari ilmiy-nazariy asosda yoritilgan. Shuningdek, innovatsion yondashuvlarorqali ta’lim samaradorligini oshirish masalalari ochib berilgan.
Keywords: raqamli ta’lim; innovatsion texnologiyalar; ta’lim sifati