PEDAGOGIK MULOQOT VA UNING O‘QUVCHILARNING SHAXSIYRIVOJLANISHIGA TA’SIRI. (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Mazkur maqolada pedagogik muloqotning o‘ziga xos jihatlariga e’tiborqaratiladi. Shuningdek, shaxslararo muloqotning boshqa shakllariga nisbatan pedagogningo‘quvchilar bilan muloqoti va hamkorligining o‘ziga xosligi, uning o‘quvchilar rivojlanishigako‘rsatadigan ta’siri o‘rganilgan
Keywords: muloqot; shaxs; seminar