BOSHLANG’ICH TA’LIMDA INKLYUZIV TA’LIMNI RIVOJLANTIRISHDAGIMUAMMO VA YECHIMLAR (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Ushbu maqolada imkoniyati cheklangan bolalarga inklyuziv ta’limberishning maqsad va vazifalari, alohida ehtiyojga ega bolalarni jamiyatga integratsiya qilishhamda bu boradagi muammolar, ularga yechimlar batafsil ko’rib chiqiladi. Boshlang’ich ta’limdapedagoglarni inklyuziv ta’limga targ’ib qilish.
Keywords: Inklyuziv ta’lim; tarbiya; integratsiya