OILAVIY TARBIYA SHAROITIDA MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARDAEMOTSIONAL BARQARORLIKNI SHAKLLANTIRISH: MUSIQA TERAPIYASININGAHAMIYATI (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Ushbu tezisda oilaviy tarbiya sharoitida maktabgacha yoshdagi bolalardaemotsional barqarorlikni shakllantirish masalalari yoritilgan. Tadqiqot jarayonida bolalarningemotsional rivojlanishida oilaning roli, tarbiyaviy muhitning ahamiyati hamda musiqaterapiyasining pedagogik imkoniyatlari tahlil qilinadi. Shuningdek, musiqaning bolalar ruhiyatigaijobiy ta’siri, emotsional muvozanatni mustahkamlashdagi o‘rni va oilaviy tarbiya jarayonidaundan foydalanish yo‘llari keng tahlil qilinadi
Keywords: emotsional barqarorlik; maktabgacha yosh; oilaviy tarbiya