OILADA GENDER STREOTIPLARI: FARZAND TARBIYASI VA IJTIMOIYHULQ ATVORNI SHAKILLANTIRISHNING PSIXOLOGIK OMILLARI. (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Mazkur maqolada axborot hurujiga qarshi maʼnaviy axloqiy immunitet hosilqilishda oila psixologiyasining ro’li,gender streotiplari va ularning farzand tarbiyasiga va ijtimoiyong taʼsiri to’g’risida ma’lumotlar beriladi
Keywords: Olia psixologiyasi; “Oila”; “Ona va bola yili”