MUSIQA TERAPIYASI VOSITASIDA MAKTABGACHA YOSHDAGIBOLALARDA MANAVIY-PSIXOLOGIK BARQARORLIKNI RIVOJLANTIRISH (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Ushbu tezis maktabgacha bolalarda manaviy-psixologik barqarorlikni, musiqaterapiyasi vositasida rivojlantirish haqida so‘z yuritiladi.Tezisda musiqa terapiyasi haqida va uningmaktabgacha yoshdagi bolalarning psixologiyasiga tasiri haqida o‘z fikrlarimizni yurutamiz.Tezisda oila muhiti va ijtimoiy ong bola ruhiyatiga tasiri tahlil qilinib, musiqiy metodalar orqalihissiy barqarorlikni taminlash yo‘llari ko‘rsatib o‘tilgan. Shuningdek maktabgacha yoshdagibolaningichki dunyosi boyitish manviyatini shakllantirishda milliy jahon musiqasining pedagogikpsixologik imkoniyatlari hamda ota-onalarning bu jarayondagi ishtiroki masalalari bayon etiladi
Keywords: musiqa terapiyasi; maktabgacha yosh; manaviy -psixologik barqarorlik