NUTQIDA KAMCHILIGI BOR BOLALAR RIVOJLANISHININGPSIXOFIZIOLOGIK XUSUSIYATLARI (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Ushbu maqolada nutqida kamchiligi bor bolalarning psixikxususiyatlari:diqqati,idroki,xotirasi, tafakkuri,nutqiy rivojlanishi,birlamchi,ikkilamchinuqsonlar,nutqiy rivojlanish,korreksiya,kompensatsiya ishlari haqida ma’lumot beriladi.
Keywords: Nutq; nutqiy rivojlanish; fonematik idrok