AXBOROT HURIJLARIGA QARSHI IMMUNITET SHAKLLANISHDAOILANING ROLI (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Mazkur maqolada yoshlarning axborot hurujlariga qarshi immunitetnishakllantirishda oilaning ta’siri haqida so’z yuritiladi. Yoshlar kelajak davomchilari, ulargama’naviy- marifiy va axloqiy bilimlarni berish barchamizning burchimiz. Ammo eng asosiy vazifayoshlarning ota-onalarining zimmasiga yuklanadi. Axborot huruhlariga qarshi ma’naviyimmunitetini shakllanishida oila asosiy “QALQON “ bo’lib, ota- ona farzandlarida milliyqadryatlar, sog’lom dunyo qarash va tanqidiy fikrlashni yoshligidanoq tushuntirishi zarurdir.
Keywords: Immunitet; axborot hurujlari; oila ta’siri