SHAXSNING RIVOJLANISHIGA IJTIMOIY TARMOQLARNING PSIXOLOGIKTA’SIRI (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Mazkur maqolada shaxs rivojlanishiga ijtimoiy tarmoqlarning psixologikta’siri tahlil qilinadi. Ijtimoiy tarmoqlarning ijobiy (ijtimoiylashuv, o‘zini namoyon qilish, axborotolish) va salbiy (ijtimoiy taqqoslash, qaramlik, kiberbulling) jihatlari ilmiy yondashuv asosidayoritilgan. Shuningdek, o‘smirlik davridagi ta’sir xususiyatlari va profilaktik tavsiyalar keltirilgan.Kalit so‘zlar: ijtimoiylashuv, veb-sayt, konsepsiya, kontent, psixologik ta’sir
Keywords: ijtimoiylashuv; veb-sayt; konsepsiya