BOSHLANG‘ICH TA’LIMDA CHET TILINI O‘QITISHNING PEDAGOGIKPSIXOLOGIK YONDASHUVLARI (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Ushbu maqolada boshlang‘ich ta’lim bosqichida chet tilini o‘qitishningpedagogik va psixologik yondashuvlari tahlil qilinadi. Boshlang‘ich sinf o‘quvchilarining yoshxususiyatlari, psixologik rivojlanish darajasi hamda ularning til o‘rganishga bo‘lgan qiziqishinioshirish usullari ko‘rib chiqiladi. Shuningdek, chet tilini o‘qitishda zamonaviy pedagogiktexnologiyalar, kommunikativ metodlar, o‘yin orqali o‘qitish usullari va motivatsiyanishakllantirishning ahamiyati yoritiladi..
Keywords: interfaol metodlar; tanqidiy fikrlash; muammoli ta’lim