AXBOROT HURUJLARIGA QARSHI MA’NAVIY IMMUNITETSHAKLLANTIRISHDA OILANING ROLI (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Mazkur maqolada globallashuv jarayonida yoshlar ongiga salbiy ta’sirko‘rsatishi mumkin bo‘lgan axborot hurujlari hamda ularga qarshi ma’naviy immunitetnishakllantirish masalalari tahlil qilingan. Ayniqsa, oilaning tarbiyaviy imkoniyatlari, ota-onaningmas’uliyati hamda milliy qadriyatlarning yoshlar dunyoqarashini shakllantirishdagi o‘rniyoritilgan. Shuningdek, yoshlarni zararli axborotlardan himoya qilishda oilaviy muhitningmuhim ahamiyati ilmiy jihatdan asoslab berilgan.
Keywords: Axborot hurujlari; ma’naviy immunitet; oila tarbiyasi