ZAMONAVIY OILALARDA AYOLLARNING TARBIYAVIY FUNKSIYASINITAKOMILLASHTIRISHNING PEDAGOGIK SHART-SHAROITLARI (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Ushbu maqolada bugungi zamonaviy texnologiyalar shiddat bilan rivojlanibborgan davrda oilada sog’lom tarbiya muhitini yaratish, oilaviy tarbiya jarayonida ayollarningtutgan o’rni tahlil qilinadi. Shuningdek ayollaning tarbiyaviy funksiyasini samarali amalgaoshirish, oila va ta’lim muassasalari hamkorligini tashkil etish, milliy va umuminsoniyqaadriyatlarga asoslangan tarbiya masalalari tahlil qilinadi.
Keywords: zamonaviy oila; ayollarning tarbiyaviy funksiyasi; oilaviy tarbiya