KADRLAR TAYYORLASHDA INNOVATSION PEDAGOGIK VA AXBOROTTEXNOLOGIYALARINING HAMDA XORIJIY TILLARNI O‘RNI (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Mazkur maqolada kadrlar tayyorlash jarayonida innovatsion pedagogik vaaxborot texnologiyalarining roli, shuningdek, xorijiy tillarning o‘rganishdagi ahamiyati tahliletilgan. Kadrlar tayyorlashda zamonaviy pedagogik yondashuvlar, interaktiv metodlar va axborottexnologiyalarining joriy etilishi o‘quvchilarning bilim va ko‘nikmalarini mustahkamlashda kattaahamiyatga ega. Shu bilan birga, xorijiy tillar orqali global miqyosda samarali muloqot qilish,raqobatbardosh kadrlarni tayyorlash imkoniyatlari muhokama qilinadi.
Keywords: Innovatsion pedagogik texnologiyalar; axborot texnologiyalari; xorijiy tillar