ZAMONAVIY TA’LIM TIZIMIDA SUN’IY INTELLEKT ASOSIDA CHETTILLARINI O‘QITISH VA TA’LIM SIFATI MUAMMOLARI. (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Mazkur maqolada zamonaviy ta’lim tizimida raqamli texnologiyalarni joriyetish jarayonida sun’iy intellekt asosida chet tillarini o‘qitish masalalari hamda ta’lim sifati bilanbog‘liq muammolar ilmiy jihatdan tahlil qilinadi. Tadqiqotda sun’iy intellekt texnologiyalariningo‘quv jarayoniga integratsiyalashuvi, ularning didaktik imkoniyatlari hamda o‘quvchilarning tilo‘rganish jarayonidagi faolligini oshirishdagi roli yoritilgan
Keywords: sun’iy intellekt; raqamli ta’lim; chet tillarini o‘qitish