OILADA SHAXSLARARO MUNOSABATLARNI TARAQQIY ETISHI (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Barcha davrda ham oila va oilaviy munosabatlar masalasi o‘zining dolzarbligini yo‘qotmagan. Bu borada sharq allomalari o‘zlarining qimmatli fikrlarini ilmiy o‘rganganlar.
Keywords: shaxs, taraqqiyot, oilaviy munosabatlar, hamkorlikda ishlash, omillar, barqarorlik, tafakkur mustaqilligi.