O‘SMIRLARNING PSIXOLOGIK MOSLASHUVIGA EMOTSIONAL INTELLEKTNING TA’SIRI (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Mazkur maqolada o‘smirlarning psixologik moslashuvida emotsional intellektning o‘rni va ahamiyati yoritilgan. Emotsional intellektning o‘smirlarning ruhiy barqarorligi, ijtimoiy munosabatlari hamda stressli vaziyatlarga moslashuvidagi roli tahlil qilingan.
Keywords: o‘smirlik davri, emotsional intellekt, psixologik moslashuv, ruhiy barqarorlik, ijtimoiy munosabatlar