RAQAMLI TA’LIM MUHITIDA TALABALARNING MUSTAQIL TA’LIM TRAEKTORIYASINI LOYIHALASH METODIKASI (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Maqola raqamli ta’lim muhitida talabalarning mustaqil ta’limini tashkil etishning dolzarbligiga bag‘ishlangan. Raqamli ta’lim muhiti o’qituvchilar va talabalarga o’quv jarayonini qo’llab-quvvatlash va yaxshilash uchun kuchli vositalar va resurslar to’plamini taqdim etadi. Ushbu texnologiyalardan foydalangan holda, o’qituvchilar turli xil talabalarning ehtiyojlari va manfaatlariga javob beradigan qiziqarli va samarali ta’lim tajribasini yaratishi mumkin.
Keywords: : raqamli ta’lim, talaba, mustaqil ta’lim, o’quv jarayoni, resurslar to’plami