KASBIY PEDAGOGIK ERUDITSIYA – TALABALAR TAYYORGARLIGINI RIVOJLANTIRISHNING INTEGRATIV-PEDAGOGIK OMILI SIFATIDA. (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Mazkur maqolada kasbiy pedagogik eruditsiya tushunchasining nazariy mohiyati, uning tarkibiy komponentlari hamda talabalar kasbiy tayyorgarligini rivojlantirishdagi integrativ-pedagogik ahamiyati tahlil qilinadi. Shuningdek, pedagogik eruditsiyani shakllantirishning samarali shart-sharoitlari asoslab beriladi.
Keywords: kasbiy pedagogik eruditsiya, kasbiy tayyorgarlik, integrativ yondashuv, pedagogik kompetensiya, refleksiya, innovatsion faoliyat.