MALAKALI KADRLARNI TAYYORLASHDA - PEDAGOGIK ERUDITSIYA MUHIM OMIL SIFATIDA (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Ushbu maqolada pedagogik eruditsiyaning mazmuni, uning ta’lim jarayonidagi ahamiyati hamda yuqori malakali kadrlar tayyorlashdagi o‘rni tahlil qilinadi. Zamonaviy ta’lim tizimida pedagogning bilim doirasi kengligi, kasbiy mahorati va pedagogik eruditsiyasi ta’lim sifati hamda kelajak mutaxassislarini tayyorlashda muhim omil ekanligi yoritib beriladi.
Keywords: pedagogik eruditsiya, pedagogik mahorat, ta’lim sifati, professional kompetensiya, yuqori malakali kadrlar.