JAMOAVIY SAMARADORLIKKA LIDERLIK SIFATLARI VA XATTI-HARAKATLARINING TA’SIRI (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
ushbu maqolada jamoaviy munosabatlarda liderlik sifatlarini shakllantirishning mazmuni haqida ma’lumotlar keltirilgan. Jamoa a’zolari o’rtasida o’zaro ishonch, muloqot madaniyati va hamkorlikning liderlik fazilatlarini shakllantirishdagi ahamiyati yoritilgan. Shuningdek, shaxslararo munosabatlar tizimi haqida ham fikr yuritilgan.
Keywords: liderlik, yetakchi, jamoa, jamoaviy munosabatlar, shaxslar bilan munosabatlar, jamoa samaradorligi, liderning moslashuvchanligi.