PEDAGOGIK ERUDITSIYA VA INTERDISIPLINAR YONDASHUV INTEGRATSIYASI (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Ushbu maqolada pedagogik eruditsiyaning interdisiplinar yondashuv bilan bog‘liq ahamiyati tahlil qilinadi. Tadqiqot pedagogik eruditsiyaning o‘qituvchining kasbiy kompetentligini shakllantirishdagi rolini, interdisiplinar yondashuv  asosida o‘qitishning ta’lim jarayonidagi samaradorligini ko‘rsatadi.
Keywords: Pedagogik eruditsiya, interdisiplinar yondashuv, kasbiy kompetentlik, ta’lim samaradorligi, fanlararo integratsiya