PEDAGOGLARNI O‘QUV KURSLARI ORQALI ILG‘OR O‘QITISH (KASKAD PRINTSIPI) (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Ushbu maqolada taklif etilgan modellarda shuningdek, individual ta’lim yo‘nalishlarini rivojlantirish, maqsadli guruhlar ehtiyojlariga moslashtirilgan o‘qitish, o‘quv formatlarining moslashuvchanligi va xilma-xilligini ta’minlash, zamonaviy ta’lim texnologiyalari va IT-dan foydalanish, shuningdek, jamoaviy ish (loyiha asosidagi guruh ishi) ko‘nikmalarini o‘rgatish imkoniyatlari ham ko‘rib chiqiladi.
Keywords: uzluksiz ta’lim, kasb-hunar ta’limi, mehnat bozori, ta’limga innovatsion yondashuv, Masofaviy ta’lim, AKT, loyiha