PSIXOTERAPIYANI QOLLASHDA PSIXOLOGIK YONDASHUVLAR (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Maqolar psixoterapiya sohasida keng bilimga ega bo‘lish ushun, ilmiy ishlar uchun qo‘llash maqsadida yozildi. Maqolada psixoterapiyani yondashuvlari va uning qo‘llanish tartiblari keng yoritilgan.
Keywords: Psixologik profilaktika, fenomenologik yondashuv, kognitiv xulq-atvor terapiyasi, hissiy buzilishlar.