“TARBIYA” FANINI O‘QITISHDA HADISLARDAN FOYDALANISHNING NAZARIY ASOSLARI (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Ushbu maqolada umumiy o’rta maktablarda tarbiya fanini o’qitishda hadislardan foydalanishning pedagogik vosita va usullarini rivojlantirish maqsadi va zamonaviy metodologiyasini yaratish amaliyotga joriy etishga qaratilgan.
Keywords: metodologiya, hadislar, amaliyot, standartlar, takomillashtirish, kompleks, taraqqiyot, kadrlar, fidoyilik, ma’naviy yetuklik.