BO‘LAJAK O‘QITUVCHILARDA KASBIY KOMPETENSIYALARNI RIVOJLANTIRISH ORQALI PEDAGOGIK MAS’ULIYATNI SHAKLLANTIRISH TEXNOLOGIYALARI (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
ushbu maqolada zamonaviy sharoitda bo‘lajak o‘qituvchilarda kasbga oid bo‘lgan muhim sifatlarni rivojlantirish, pedagog madaniyati, ma’naviyati hamda mas’uliyatini shakllantirishga oid ta’limiy manbaalarni mazmunan boyitish va takomillashtirishga oid ma’lumotlar keltirilgan.
Keywords: Pedagog, kompetensiya, kasbiy faoliyat, model, ta’lim-tarbiya, uzluksiz ta’lim,tamoyillar, mas’uliyat, individual rivojlanish, kasbiy etika