SHAXSNING UMUMIY VA DEONTOLOGIK MADANIYATI O‘RTASIDAGI BOG‘LIQLIKLARNING XUSUSIYATLARI (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
shaxsning umumiy va deontologik madaniyati o‘rtasidagi bog‘liqliklarning xususiyatlari, shuningdek, burch, mas’uliyat, axloqiy qoidalar va kasbiy odob meʼyorlari bayon qilingan.
Keywords: deontologiya, deontologik tayyorgarlik, maʼnaviy qoniqish, shaxs, burch, mas’uliyat, axloqiy qoidalar va kasbiy odob meʼyorlar, yuksak maʼnaviyatli.