TARBIYA FANINI O‘QITISHDA RAQAMLI PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISHNING METODIK ASOSLARI (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Ushbu maqolada tarbiya fanini o‘qitish jarayonida raqamli pedagogik texnologiyalardan foydalanishning metodik asoslari yoritiladi. Shuningdek, raqamli texnologiyalar yordamida ta’lim jarayonini samarali tashkil etish, o‘quvchilarning faolligini oshirish hamda ularning ma’naviy va axloqiy rivojlanishiga ta’siri tahlil qilinadi.
Keywords: Raqamli pedagogik texnologiyalar, tarbiya fani, interfaol ta’lim, axborot-kommunikatsiya texnologiyalari, multimedia vositalari, elektron ta’lim, innovatsion metodlar, ta’lim samaradorligi.