ZAMONAVIY PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALAR: TA’LIM SAMARADORLIGINI OSHIRISHNING ASOSIY OMILI (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Ushbu maqolada zamonaviy pedagogik texnologiyalarning ta’lim tizimidagi o‘rni, ularning o‘quvchilar bilim darajasini oshirishdagi ahamiyati va dars jarayonida qo‘llaniladigan asosiy metodlar tahlil qilingan.
Keywords: : Pedagogik texnologiya, interfaol metodlar, innovatsiya, ta’lim samaradorligi, tanqidiy fikrlash.