FIZIKA FANINI O‘QITISHDA RAQAMLI TEXNOLOGIYALARNING O‘ZIGA XOS JIHATLARI (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Ushbu maqolada bugun kunda fizikani o‘qitishda raqamli texnologiyalarni yutuqlarini joriy etishning dolzarbligi, ushbu yo‘nalishda virtual laboratoriyalarning milliy kontentini yaratishda qanday jihatlarga ahamiyat berish zarurligi tadqiq qilingan.
Keywords: fizika, raqamli texnologiyalar, virtual laboratoriya, platforma, elektron resurslar, kompyuter, kontent, raqamli resurslar, interfaollik.