KADRLAR TAYYORLASHDA INNOVATSION PEDAGOGIK VA AXBOROT TEXNOLOGIYALARINING HAMDA XORIJIY TILLARNI O‘RNI (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Mazkur maqolada kadrlar tayyorlash jarayonida innovatsion pedagogik va axborot texnologiyalarining roli, shuningdek, xorijiy tillarning o‘rganishdagi ahamiyati tahlil etilgan. Kadrlar tayyorlashda zamonaviy pedagogik yondashuvlar, interaktiv metodlar va axborot texnologiyalarining joriy etilishi o‘quvchilarning bilim va ko‘nikmalarini mustahkamlashda katta ahamiyatga ega. Shu bilan birga, xorijiy tillar orqali global miqyosda samarali muloqot qilish, raqobatbardosh kadrlarni tayyorlash imkoniyatlari muhokama qilinadi.
Keywords: Innovatsion pedagogik texnologiyalar, axborot texnologiyalari, xorijiy tillar, kadrlar tayyorlash, ta’lim tizimi, pedagogik metodlar