ZAMONAVIY TA’LIM TIZIMIGA RAQAMLI TEXNOLOGIYALARNI JORIY ETISH JARAYONIDA TA’LIM SIFATI MUAMMOLARI (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Mazkur maqola zamonaviy ta’lim tizimida raqamli texnologiyalarni joriy etish mobaynida vujudga kelishi mumkin bo’lgan ta’limdagi muammolarni tahlil qilishga yo’naltirilgan.Tadqiqotimizda raqamli transformatsiyaning ta’lim tizimidagi samaradorlikka ta’siri, undagi kamchiliklar va ularni oldini olishga qaratilgan pedagogik mexanizmlarni asoslab berilgan.
Keywords: : raqamli transformatsiya, masofaviy ta’lim, raqamli savodxonlik, pedagogik kompetentlik, innovatsion texnologiyalar, baholash tizimi