TA’LIM JARAYONINI RAQAMLASHTIRISH SHAROITIDA TA’LIM SAMARADORLIGI VA SIFAT MASALALARI (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Mazkur maqolada ta’lim jarayonini raqamlashtirish sharoitida ta’lim samaradorligi va sifatini ta’minlash masalalari ilmiy-metodik jihatdan tahlil qilinadi. Zamonaviy axborot-kommunikatsiya texnologiyalarining ta’lim tizimiga joriy etilishi o‘quv jarayonini tashkil etish, bilimlarni o‘zlashtirish darajasi hamda ta’lim natijalarining samaradorligiga ta’siri yoritib beriladi..
Keywords: raqamli texnologiyalar, ta’lim jarayonini raqamlashtirish, ta’lim sifati, ta’lim samaradorligi, axborot-kommunikatsiya texnologiyalari, raqamli ta’lim muhiti, masofaviy ta’lim, elektron ta’lim resurslari, pedagogik innovatsiyalar, raqamli kompetensiya.