TYUTORLIK FAOLIYATIDA YETAKCHILIK KO‘NIKMALARINI NAMOYON BO‘LISHI (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
ushbu maqolada OTMlarda “tyutorlik” instituti joriy etilib, universitet va talaba o‘rtasidagi hamkorlikni mustahkamlash, talabalarning ta’lim muhitiga moslashuvi hamda ijtimoiy-pedagogik va psixologik qo‘llab-quvvatlashi, raxbarning maxsus qobiliyatlari va unga tayyorgarlik masalasi, o‘zi qo‘ygan muammoning yechim yo‘llarini, tajriba xususiyatini, uning natijalarini borasida fikrlar taxlil qilingan
Keywords: tyutorlar, qobiliyat, ta’lim muhiti, talabalar, normativ hujjatlar, ijtimoiy munosabatlar