O‘SMIRLARDA TAVAKKALCHILIK BILAN BOG‘LIQ ONLAYN QIMOR O‘YINLARIGA MOYILLIGINI OLDINI OLISHDA OILANI O‘RNI (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
ushbu o‘smirlarda tavakkalchilik bilan bog‘liq onlayn qimor o‘yinlariga moyilligini oldini olishda oilani o‘rni yortilgan. Shuningdek, o‘smirlik davrida onlayn qimor o‘yinlariga tobelik shakllanishi va uni oldini olishda oilaning ahamyati bayon qilingan.
Keywords: onlayn qimor o‘yinlari, tavakkalchilik xulqi, oila, o‘smirlik psixologiyasi, qaramlik, kognitiv buzilishlar, emotsional regulyatsiya, ijtimoiy izolyatsiya, psixologik va kognitiv rivojlanish, komorbidlik.