OLIY TA’LIM TIZIMIDA TALABALARNING TA’LIM SIFATINI OSHIRISH JARAYONIDA RAQAMLI TEXNOLOGIYALARNING AHAMIYATI (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Ushbu maqolada oliy ta’lim tizimida talabalarning ta’lim sifatini o‘stish jarayonida raqamli texnologiyalarning ahamiyati, xususiyatlari va bu jarayonga qo‘shadigan hissasi va beradigan imkoniyatlari, shu bilan birgalikda, bu texnologiyalar bilan erishilgan yutuqlar haqida so‘z boradi. Shuningdek, prezidentimizning ta’lim sifatini oshirish va taraqqiyotga erishishdagi raqamli bilim va texnologiyalarning ahamiyati haqidagi fikrlari ham keltirilgan.
Keywords: raqamli bilimlar, raqamli texnologiyalar, ta’lim sifati, sun’iy intellekt, globallashuv, masofaviy ta’lim, shaxsiylashtirilgan ta’lim, rivojlanish, taraqqiyot, internet.