ZAMONAVIY TA’LIM TIZIMIDA RAQAMLI TEXNOLOGIYALARNI JORIY ETISH JARAYONIDA TA’LIM SIFATI MUAMMOLARI (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
. Mazkur maqolada zamonaviy ta’lim tizimida raqamli texnologiyalarni joriy etish jarayonida ta’lim sifati bilan bog‘liq muammolar tahlil qilinadi. Tadqiqotda raqamli texnologiyalarning ta’lim jarayonidagi o‘rni, ularning pedagogik faoliyatga ta’siri hamda ta’lim samaradorligini oshirishdagi imkoniyatlari yoritilgan. Shuningdek, ta’lim jarayonida inson omilining ahamiyati hamda pedagoglarning raqamli kompetensiyasini rivojlantirish zarurati asoslab beriladi.
Keywords: raqamli texnologiyalar, ta’lim sifati, zamonaviy ta’lim tizimi, pedagogik mahorat, raqamli kompetensiya, innovatsion ta’lim, ta’lim jarayonini raqamlashtirish.