TIBBIYOTDA RAQAMLI TA’LIM MUHITIDA KOMPETENSIYALARNI BAHOLASHNING YANGI MODELLARI (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Tibbiyot oliy ta’limida nanotexnologiya fanini o‘qitish jarayonida raqamli ta’lim muhiti uchun mos kompetensiyalarni baholash modeli taklif etiladi. Model diagnostik test, shakllantiruvchi mikrobaholash, e-portfolio, loyiha va yakuniy integrativ baholashni uyg‘unlashtiradi hamda ta’lim sifatini oshirishga xizmat qiladi.
Keywords: raqamli ta’lim muhiti tibbiyot ta’limi kompetensiyalarni baholash innovatsion baholash modellari raqamli texnologiyalar masofaviy ta’lim simulyatsion trening klinik kompetensiya elektron portfoliolar (e-portfolio) adaptiv testlash sun’iy intellekt asosida baholash