SPORT MURABIYLARINI KOMPETENTLIGINI TA’MINLASHDA PEDAGOGIK-PSIXOLOGIK OMILLARNING O‘RNI (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Maqolada jismoniy tarbiya va sport mutaxassislari kompetentligini ta’minlashda pedagogik-psixologik omillarning o‘rni bayon qilingan hamda rivojlantirish masalalari o‘ranilgan.
Keywords: islohot, kompetensiya, kompetentlik, komptentli yondoshuv, yosh davrlari.