ZAMONAVIY TA’LIM TIZIMIDA RAQAMLASHTIRISH VA TA’LIM SIFATI MUAMMOLARI. (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Zamonaviy ta’lim tizimida raqamli texnologiyalarni joriy etish jarayonida ta’lim sifati samaradorligini oshirish bugungi kunda O‘zbekiston va jahon ta’lim tizimidagi eng dolzarb masalalardan biri hisoblanadi.
Keywords: raqamlashtirish muammolari, ta’lim sifati, zamonaviy ta’lim tizimi, raqamli texnologiyalar, axborot-kommunikatsiya texnologiyalari, onlayn ta’lim, masofaviy ta’lim, raqamli savodxonlik, o‘qitish samaradorligi, ta’limda innovatsiyalar, pedagogik texnologiyalar, o‘qituvchi kompetensiyasi, o‘quvchi faolligi, ta’lim jarayonini raqamlashtirish, internet resurslari, ta’limdagi tengsizlik, texnik infratuzilma, axborot xavfsizligi, bilim sifati, baholash tizimi