TALABALARDA KASBIY IDENTIFIKATSIYASINI RIVOJLANTIRISHNING PEDAGOGIK-PSIXOLOGIK O‘ZIGA XOSLIKLARI (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
ushbu maqolada talabalarda kasbiy identifikatsiyasini rivojlantirishning pedagogik-psixologik o‘ziga xosliklari yortilgan. Shuningdek, bo‘lajak musiqa o‘qituvchilari kabi ijodiy soha vakillari uchun kasbiy identifikatsiyaning rivojlanishi o‘ziga xos ahamiyati bayon qilingan.
Keywords: kasbiy identifikatsiya, kasbiy mahorati, innovatsion faoliyat, kasbiy ko‘nikmalar, musiqiy faoliyat, musiqiy madaniyat, kasbiy motivatsiya, musiqiy madaniyat, ijtimoiy-madaniy muhit.