TEXNOLOGIK TA’LIMDA LOYIHA ASOSIDA O‘QITISH METODINING PEDAGOGIK IMKONIYATLARI. (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Mazkur maqolada ta’lim texnologiyalari fanining asosiy qonuniyatlari falsafiy nuqtai nazardan tahlil qilingan. Shuningdek, G‘arb davlatlarida qo‘llanilayotgan ta’lim va tarbiya texnologiyalarining o‘ziga xos xususiyatlari ham yoritib berilgan. Ayniqsa, ta’lim texnologiyasining rivojlanish bosqichlari hamda shakllanish jarayoni ilmiy jihatdan ko‘rib chiqilgan. Bundan tashqari, hozirgi davrda ta’lim texnologiyalarida qo‘llanilayotgan turli darajadagi metodlar ilmiy asosda talqin etilgan.
Keywords: pedagogik texnologiya, pedagogik jarayon, ta’lim-tarbiya jarayoni, pedagogika, zamonaviy pedagogik texnologiya, o‘qitish texnologiyasi, ta’lim texnologiyasi, ta’lim metodi, ta’lim metodikasi, pedagogik texnika, pedagogik-texnologik jarayon.