ZAMONAVIY TA’LIM TIZIMIDA TALABALARNING PSIXIK SALOMATLIGINI QO‘LLAB-QUVVATLASH STRATEGIYALARI VA TANQIDIY FIKRLASHNI RIVOJLANTIRISHGA DOIR XALQARO VA MILLIY TA’LIM TAJRIBALARI. (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Ushbu tezisda tanqidiy fikrlashga qaratilgan xorijiy tajrialar batafsil yoritib o’tilgan. Bu metodalarni amaliyotda qo’llash haqida tushuntirishlar berib o’tiladi. Undan tashqari ta’limda qo’llash mumkun metod va texnalogiyalar haqida tavsiyalar berib o’tilgan
Keywords: Tanqidiy fikrlash, intellektual qobiliyat , individual yondashuv,tafakkur, Bloom, muammoli tahlil.