MEHNAT FAOLIYATI – SHAXSNI IJTIMOIYLASHTIRUVCHI ASOSIY OMIL SIFATIDA. (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
ushbu maqolada zamonaviy ijtimoiy-iqtisodiy sharoitlarda xotin-qizlar mehnat faoliyatining sifati va sifatli hayot darajasi, xotin-qizlarning mehnat hayotidagi sifatini oshirish orqali ularning ijtimoiy-psixologik muvozanatini ta’minlash zarurati, mehnat unumdorligi, kasbiy faollik va innovatsion salohiyat shaxsning mehnat faoliyatiga bo‘lgan munosabati va motivatsiyasi, mehnat motivatsiyasi, ijtimoiy e’tirof, va mehnat jamoasi muhiti va xotin-qizlarni oilada qo‘llab-quvvatlashi borasida fikrlar boldirilgan
Keywords: xotin-qizlar mehnat, mehnat faoliyati, hayot sifati , diqqat, xotira, mantiqiy fikrlash, Ijtimoiy rollar birikmasi