SOG‘LOM TAFAKKUR TUSHUNCHASINING PSIXOLOGIK MOHIYATI (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Mazkur maqolada Sog‘lom tafakkur tushunchasining psixologik   mohiyati yoritib berilgan. Sog‘lom tafakkur  psixologik omillar tahlil qilingan.
Keywords: ratsional, kreativ, mantiqiy