O‘SMIRLIK DAVRIDA OILA MUHITINING EMOTSIONAL RIVOJLANISHGA TA’SIRI (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Ushbu maqolada o‘smirlik davrida oila muhitining emotsional rivojlanishga ta’siri masalasi tahlil qilinadi. O‘smirlik davrining psixologik xususiyatlari, oila psixologik muhitining shaxs shakllanishidagi o‘rni hamda emotsional barqarorlikni rivojlantirishdagi ahamiyati yoritiladi. Shuningdek, oiladagi ijobiy va salbiy psixologik muhitning o‘smir shaxsiga ta’siri psixolog olimlarning ilmiy qarashlari asosida tahlil qilingan.
Keywords: : oila psixologiyasi, emotsional intellekt, o‘smirlik davri, bola tarbiyasi, psixologik muhit, ijtimoiylashuv