O‘ZBEK YIGITLARINING OILAVIY HAYOT HAQIDAGI TASAVVURLARI VA MA’NAVIY-PSIXOLOGIK JIHATDAN OILAGA TAYYORLIK HOLATI (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Ushbu maqolada yoshlarning kelgusi  hayotlarining farovon bo‘lishligi  balki ularga oilaviy hayot saboqlaridan ham ma’lumotlar berilishi haqidagi ma’lumotlar  yoritib berilgan.
Keywords: iqtisodiy, ijtimoiy, siyosiy, ekologik, inson kamoloti, baxti, ta’lim, tarbiya.